Skip to content Skip to footer

Meer dan 100 internationale dealers

Na haar oprichting in 2002 heeft Brussels Design Market zich gepositioneerd als de grootste vintage designmarkt in Europa. Al snel werd het een van de niet te missen evenementen die op vele internationale vintage design agenda’s prijkt.

Jaar na jaar blijft de Brussels Design Market meer bezoekers trekken, terwijl het er toch in slaagt om de bijzondere sfeer te bewaren die zo kenmerkend is voor een rommelmarkt.

20e-eeuwse markt

In de loop der jaren is het assortiment geëxposeerde waren toegenomen. De exposanten, afkomstig uit heel Europa, stellen een eclectisch aanbod design voor, dat alle stijlen en stromingen omvat die het design van de 20e eeuw gekenmerkt hebben.
Dealers, verzamelaars, interieurontwerpers en designliefhebbers maken zich klaar om de meest opvallende stukken te kopen voor hun collectie of hun nieuwe huisdecoratie!

Authentiek en origineel design

Van Italiaans, Frans, Amerikaans design tot de Scandinavische stijl : de bezoekers ontdekken er originele en iconische stukken, vervaardigd door de grootste namen uit de designgeschiedenis, zoals Sottsass, Le Corbusier, Eames, Jacobsen en Panton...! Naast deze iconen is Brussels Design Market ook de gelegenheid om er prachtige en exclusieve anonieme designstukken te vinden aan een betaalbare prijs.