Skip to content Skip to footer

Recente feiten & cijfers

In March 2023, Brussels Design Market gathered more than 100 international dealers who exhibited a selection of high quality design for the delight of vintage enthusiasts and professionals alike.

Ondanks de huidige economische situatie bereikte deze voorjaarseditie een recordaantal bezoekers van 7150, vergeleken met 6720 bezoekers in de voorjaarseditie van 2022 (na twee jaar van pandemische beperkingen).

Op Instagram sprong het aantal volgers in één week van 25,7K naar 30,1K volgers!

Dit succes weerspiegelt niet alleen de sterke aantrekkingskracht van vintage design, maar is ook een goed voorteken voor een uitstekende volgende editie, die zal plaatsvinden op 23 en 24 september 2023 in het unieke kader van de gerenoveerde Tour&Taxis Gare Maritime.

Meer dan 100 internationale dealers

Sinds zijn ontstaan is de Brussels Design Market uitgegroeid tot de grootste designmarkt van Europa. Het wordt beschouwd als een must in de internationale vintage designkalender en nodigt u uit om verlichte en gepassioneerde exposanten te ontdekken die het 20e-eeuwse design ophemelen met hun selecties van hoge kwaliteit. Scandinavisch, Italiaans of Amerikaans, van Corbusier tot Jacobsen via Bertoia, de Brussels Design Market biedt een ruime keuze om tegemoet te komen aan de diversiteit van smaken en interieurs.

De handelaars, afkomstig uit de vier hoeken van Europa, bieden een eclectische collectie die op één plaats de stijlen en tendensen samenbrengt die de afgelopen eeuw hebben gekenmerkt. Naast iconische stukken, biedt Brussels Design Market ook anonieme en exclusieve stukken aan tegen betaalbare prijzen.

Een uitzonderlijke plek en een unieke sfeer

Twee keer per jaar, in maart en september, verwelkomt de Brussels Design Market haar exposanten en vintage handelaars in een ruimte die volstrekt uniek is in Europa, op het snijvlak van architectuur en designtechnologie: het volledig gerestaureerde Gare Maritime van Tour & Taxis - 8.000 vierkante meter speciaal gewijd aan een selectie van hoogwaardig vintage design.

De Brussels Design Market, met zijn unieke rommelmarktsfeer, is blijven groeien, trekt jaar na jaar meer en meer bezoekers en is uitgegroeid tot een echte ontmoetings- en uitwisselingsplaats.

NL