Skip to content Skip to footer

Speciale editie 20e verjaardag

In september 2022 viert de Brussels Design Market haar twintigste verjaardag. Voor deze gelegenheid zullen 150 internationale exposanten een hoogvliegende selectie van design tentoonstellen tot groot genoegen van zowel vintage liefhebbers als professionals.

Meer dan 100 internationale dealers

Sinds zijn ontstaan is de Brussels Design Market uitgegroeid tot de grootste designmarkt van Europa. Het wordt beschouwd als een must in de internationale vintage designkalender en nodigt u uit om verlichte en gepassioneerde exposanten te ontdekken die het 20e-eeuwse design ophemelen met hun selecties van hoge kwaliteit. Scandinavisch, Italiaans of Amerikaans, van Corbusier tot Jacobsen via Bertoia, de Brussels Design Market biedt een ruime keuze om tegemoet te komen aan de diversiteit van smaken en interieurs.

De handelaars, afkomstig uit de vier hoeken van Europa, bieden een eclectische collectie die op één plaats de stijlen en tendensen samenbrengt die de afgelopen eeuw hebben gekenmerkt. Naast iconische stukken, biedt Brussels Design Market ook anonieme en exclusieve stukken aan tegen betaalbare prijzen.

Een uitzonderlijke plek en een unieke sfeer

Twee keer per jaar, in maart en september, verwelkomt de Brussels Design Market haar exposanten en vintage handelaars in een ruimte die volstrekt uniek is in Europa, op het snijvlak van architectuur en designtechnologie: het volledig gerestaureerde Gare Maritime van Tour & Taxis - 18.000 vierkante meter speciaal gewijd aan een selectie van hoogwaardig vintage design.

De Brussels Design Market, met zijn unieke rommelmarktsfeer, is blijven groeien, trekt jaar na jaar meer en meer bezoekers en is uitgegroeid tot een echte ontmoetings- en uitwisselingsplaats.

Contemporary Design Market

Voor het vierde opeenvolgende jaar zal de Brussels Design Market een ruimte delen met de Contemporary Design Market. Deze curatie, het resultaat van een zorgvuldige selectie door deskundigen, zal 50 ontwerpers voorstellen die hun mooiste stukken aan het publiek zullen tentoonstellen.

Professionals, verzamelaars, handelaars, architecten en designliefhebbers van allerlei pluimage worden uitgenodigd om het allerbeste van de Belgische hedendaagse designscène te ontdekken. De ontwerpers, zorgvuldig geselecteerd door een comité van deskundigen, zullen gedurende één weekend hun nieuwste creaties tentoonstellen.

NL