Skip to content Skip to footer

SAVE THE DATE  : 18 & 19 MARCH 2023

Spring is coming...

In september 2022 vierde Brussels Design Market zijn 20e verjaardag. Bij deze gelegenheid presenteerden 150 internationale handelaren een selectie designstukken van hoog niveau, tot groot genoegen van vintage liefhebbers en professionals.

Ondanks de huidige economische situatie kende deze jubileumeditie een aanzienlijke opkomst met meer dan 6.750 unieke bezoekers, waarvan 76% hun ticket online had gereserveerd.

Some facts & figures.
Op basis van de recente online registraties is de e-maildatabase van de Design Market nu goed voor 28.700 unieke abonnees. Qua sociale media heeft de Instagram-pagina 25,1 K volgers en 9.840 volgers op Facebook.

Allemaal bedankt voor jullie deelname aan de septembereditie van de Brussels Design Market! De volgende editie vindt plaats op 18 & 19 maart 2023 in het Tour & Taxis Maritiem Station.

Tot ziens in de lente!

Meer dan 100 internationale dealers

Sinds zijn ontstaan is de Brussels Design Market uitgegroeid tot de grootste designmarkt van Europa. Het wordt beschouwd als een must in de internationale vintage designkalender en nodigt u uit om verlichte en gepassioneerde exposanten te ontdekken die het 20e-eeuwse design ophemelen met hun selecties van hoge kwaliteit. Scandinavisch, Italiaans of Amerikaans, van Corbusier tot Jacobsen via Bertoia, de Brussels Design Market biedt een ruime keuze om tegemoet te komen aan de diversiteit van smaken en interieurs.

De handelaars, afkomstig uit de vier hoeken van Europa, bieden een eclectische collectie die op één plaats de stijlen en tendensen samenbrengt die de afgelopen eeuw hebben gekenmerkt. Naast iconische stukken, biedt Brussels Design Market ook anonieme en exclusieve stukken aan tegen betaalbare prijzen.

Een uitzonderlijke plek en een unieke sfeer

Twee keer per jaar, in maart en september, verwelkomt de Brussels Design Market haar exposanten en vintage handelaars in een ruimte die volstrekt uniek is in Europa, op het snijvlak van architectuur en designtechnologie: het volledig gerestaureerde Gare Maritime van Tour & Taxis - 18.000 vierkante meter speciaal gewijd aan een selectie van hoogwaardig vintage design.

De Brussels Design Market, met zijn unieke rommelmarktsfeer, is blijven groeien, trekt jaar na jaar meer en meer bezoekers en is uitgegroeid tot een echte ontmoetings- en uitwisselingsplaats.

NL